Mijn verhaal


Ken je dat gevoel van een opleiding afronden en daarna toch niet zo goed weten of dit helemaal bij je past? Of misschien een baan hebben die je niet helemaal leuk vindt? Na mijn opleiding Communicatie was ik nog niet klaar voor het werkveld, dus besloot ik vier jaar geleden mijn Australische roots eens op te gaan zoeken. 

Door deze stap te zetten, kreeg ik ruimte om mezelf te leren kennen. Waar word ik gelukkig van? Wie ben ik eigenlijk? Ik kwam in aanraking met yoga en vond het denken en gedrag van de mens erg interessant. Hier wilde ik wel wat mee gaan doen, maar waar begin ik? In september 2022 zijn mijn vriend en ik vertrokken naar India waar ik mijn 200-urige yoga docentopleiding heb gevolgd. Ik schreef me ook in voor een opleiding tot holistisch coach, om mijn passie te kunnen volgen.

Nu zit ik hier. Werkend als holistisch coach bij een vrouwen sportschool in Utrecht. Daarnaast begonnen met Rholistisch om mijn visie en ervaring te delen met andere vrouwen en jullie hierin te begeleiden.

Merk jij dus ook dat je nog niet helemaal op je plek zit of verandering in je leven wilt? Dan kun je mij vinden hier in Nederland en hoef je gelukkig niet naar Australië of India!


Mijn visie

Mijn visie is om jou weer in contact te laten komen met jezelf, waarin je weet en voelt dat jij goed bent zoals je bent. Er zullen weerstanden zijn vanuit belemmerende overtuigingen over jezelf, namelijk op basis van je opvoeding en ervaringen die je hebt meegemaakt. Hierdoor ben je naar deze overtuigingen gaan leven, jezelf in bescherming gaan nemen en uit contact geraakt met wie je écht bent. Ik help je graag op je reis terug naar jezelf. 

De naam Rholistish kunnen jullie misschien wel raden. Mijn naam wordt vaak afgekort naar Rho en ik geloof en sta voor het holistische, dus zo is Rholistisch ontstaan. 

In het beeldmerk 'R' zie je een kleurverandering die jouw transformatie weergeeft. De witte omranding om de 'R' laat zien dat het niet altijd binnen de lijntjes hoeft te gaan. Soms zal je van je huidige pad afwijken om weer terug te komen bij je ware zelf.