Wat is nou holistisch coachen

Tegenwoordig zijn er zoveel coaches, dus wanneer kies je nu voor een holistisch coach? Gewone coaches hanteren een benadering die over het algemeen gebaseerd is op alleen het mentale vlak. Als holistisch coach kijk ik verder dan dat. Ik geloof namelijk dat veel klachten zoals angst, stress, somberheid en onzekerheid, voortkomen uit andere niveaus, namelijk het emotionele en energetische. Daarom zullen wij hier niet alleen over praten, maar gaan we juist leren (door)voelen aan de hand van energetische en systemische methoden.

Ook je opvoeding speelt een belangrijke rol. Daarom kijken we naar hoe jij in je jeugd bent gevormd en welke gedragspatronen je misschien nog steeds inzet bij tegenslag om uiteindelijk in je kracht te gaan staan en je doelen te kunnen bereiken. 

Kies jouw traject

Voorbeelden van gebruikte methoden

Biografisch werken

Ontdek je levensverhaal door het op te delen in fases, waarbij je kijkt naar fysieke, emotionele en spirituele ontwikkeling. Met biografisch werken reflecteer je bewust op je leven. Zo kun je patronen identificeren en doorbreken. Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke patroon?

Voice Dialogue

Met Voice Dialogue onderzoeken we de subpersoonlijkheden die in jou aanwezig zijn. Door bewust te kiezen welke subpersoonlijkheid je inzet in een situatie, bereik je balans en harmonie. Laten we ontdekken welke subpersoonlijkheden jij hebt en ze omarmen voor innerlijke groei.

Opstellingen

Opstellingen werken op energetisch en systemisch niveau. We ontdekken hiermee de juiste plek in je gezin en/of familie of bijvoorbeeld jouw positie in de ruimte. Op intuïtief niveau krijg je inzichten over jouw systeem en kunnen we hiermee aan de slag en verandering in gaan brengen.

Waarom is de combinatie van coaching en yoga zo krachtig? 

Door coaching en privé-yogalessen te combineren ontstaat een krachtige samenwerking die transformatie en groei bevordert. We beginnen met een yogales en meditatie om te landen in je lichaam en eventuele blokkades te voelen. Tijdens de coachinggesprekken gaan we dieper in op deze blokkades en de emoties die hierbij komen kijken. Dit kan zelfs leiden tot het verdwijnen van lichamelijke klachten en het herstellen van balans. Samen stellen we een effectieve aanpak voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid op, waarbij we zowel je geest als je lichaam verzorgen.

Heb je vragen of ben je nog niet overtuigd of wij bij elkaar passen? Plan een gratis sessie van een halfuur om daar achter te komen!

Gratis inzichtsessie