Wat is nou holistisch coachen

Tegenwoordig zijn er zoveel coaches, dus wanneer kies je nu voor een holistisch coach? Bij gewone coaches ga je aan de slag met je doelen en blijf je je over het algemeen bevinden op het mentale vlak. Als holistisch coach kijk ik verder dan dat. Ik geloof namelijk dat mentale klachten, zoals angst, stress, onzekerheid voortkomen vanuit een ander niveau, namelijk het emotionele. Daarom zullen wij hier niet alleen over praten, maar gaan we ook voelen aan de hand van energetische en systemische methoden.

Je opvoeding speelt een belangrijke rol en we gaan op zoek naar jouw patroon met het uiteindelijke doel om in je kracht te gaan staan en je doelen te bereiken. Ik help jou om als vrouw jezelf (nóg) gelukkiger te maken.

 

Kies jouw traject

Voorbeelden van gebruikte methoden

Biografisch werken

Ontdek je levensverhaal door het op te delen in fases, waarbij je kijkt naar fysieke, emotionele en spirituele ontwikkeling. Met biografisch werken reflecteer je bewust op je leven. Zo kun je patronen identificeren en doorbreken. Nieuwsgierig naar jouw persoonlijke patroon?

Voice Dialogue

Met Voice Dialogue onderzoeken we de verschillende persoonlijkheden die in jou aanwezig zijn. Door bewust te kiezen welke persoonlijkheid we inzetten in een situatie, bereiken we balans en harmonie. Laten we ontdekken welke persoonlijkheden jij hebt en ze omarmen voor innerlijke groei.

Familieopstellingen

Familieopstellingen werken op een energetisch en systemisch niveau om mensen weer op hun juiste plek in het gezin te laten staan. Via intuïtieve inzichten worden inzichten verkregen en kunnen onnodige lasten losgelaten worden, zodat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid kan nemen.

Waarom is de combinatie van Coaching en yoga zo krachtig? 

Door coaching en privé-yogalessen te combineren krijg je een krachtige samenwerking die  transformatie en groei kan bevorderen. Tijdens onze coachinggesprekken gaan we in op jouw blokkades, doelen en de emoties die daarbij komen kijken. Door de aanvullende yogales kunnen we die emoties daadwerkelijk in je lichaam ervaren en verwerken. Samen creëren we een effectieve aanpak voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn, waarbij we zowel je geest als je lichaam verzorgen.

Heb je vragen of ben je nog niet overtuigd of wij bij elkaar passen? Plan een gratis sessie van een halfuur om daar achter te komen!

Plan een gratis sessie